30 Minuten per dag voor een gezond hart

Jaarlijks krijgen honderdduizenden mensen een hartinfarct. Hoewel het aantal mensen dat daarbij overlijdt afneemt, zijn coronaire hartziekten nog altijd een van de belangrijkste doodsoorzaken; alleen kanker eist nog meer slachtoffers. […]

Jaarlijks krijgen honderdduizenden mensen een hartinfarct. Hoewel het aantal mensen dat daarbij overlijdt afneemt, zijn coronaire hartziekten nog altijd een van de belangrijkste doodsoorzaken; alleen kanker eist nog meer slachtoffers. Bovendien stijgt het aantal mensen met een hartaandoening.

Hoe is dit mogelijk in de 21e eeuw? De waarheid is dat veel mensen hun hart met weinig respect behandelen. Ons hart is niet ingesteld op onze moderne manier van leven, waarbij we steeds minder bewegen, steeds gehaaster zijn, en steeds meer en ongezonder eten en drinken.

Maar het kan anders. Met enkele eenvoudige aanpassingen in de levensstijl kan het hart vele jaren langer meegaan. 30 minuten per dag voor een gezond hart van Reader’s Digest bevat een eenvoudig, efficiënt stappenplan om de gezondheid van het hart weer in eigen hand te nemen. Gezonder leven hoeft niet ingewikkeld of tijdrovend te zijn!

30 minuten per dag voor een gezond hart geeft feiten, tips, oefeningen, recepten en andere informatie om gezonder te leven en het hart beter te verzorgen:

  • Eet gezond: leer welke voedingsmiddelen goed zijn voor het hart, en probeer de heerlijke recepten waarin deze ingrediënten zijn verwerkt.
  • Leef gezond: leer de ‘zitziekte’ in een mum van tijd te verslaan.
  • Wees positief: maak een eind aan stress en pessimisme, bekijk het leven van de zonnige kant.

Wie bewust met zijn hart omgaat, verkleint het risico op hartaandoeningen. Veel hartinfarcten zijn simpelweg te vermijden door een gezonde leefwijze te kiezen. 30 minuten per dag voor een gezond hart stippelt het juiste pad uit!

Bestel dit boek direct via succesboeken.nl (klik hier)