75 procent van de artsen weigert zelf chemotherapie

Artsen dachten dat als ze het bloed van een ziek persoon aftapte het de “boosaardige” infectie of ziekte uit het lichaam zou zuiveren, maar alles wat het deed was de […]

Artsen dachten dat als ze het bloed van een ziek persoon aftapte het de “boosaardige” infectie of ziekte uit het lichaam zou zuiveren, maar alles wat het deed was de zieke veel zwakker maken, niet in staat om te vechten tegen wat ook hun lichaam binnendrong en de patiënt zeer waarschijnlijk sneller de strijd voor het leven zou verliezen.

Onderzoek met behulp van enquêtes en vragenlijsten tonen verder aan dat 3 van de 4 artsen en wetenschappers chemotherapie voor zichzelf zou weigeren als gevolg van de verwoestende effecten op het hele lichaam en het immuunsysteem en vanwege de extreem lage slagingspercentage. Daar komt bij dat slechts 2 tot 4 procent van alle vormen van kanker reageren op chemotherapie of hebben bewezen “het leven verlengen,” toch wordt het over de hele linie voorgeschreven voor ongeveer iedere vorm van kanker.

Enquêtes zijn gedaan door talentvolle wetenschappers aan de McGill Cancer Center van 118 artsen die allemaal kankerexperts zijn. Ze vroegen de artsen om zich voor te stellen dat ze kanker hadden en om uit te kiezen uit zes verschillende “experimentele” therapieën. Deze artsen weigerden niet alleen te kiezen voor chemo maar ze zeiden ook dat ze niet zouden toestaan dat hun familieleden door het proces zouden gaan! Wat zegt dat over hun ware mening van deze archaïsche methode?

Deze onderzoeken hebben een diepgaand effect op de algemene publieke opinie over chemo behandelingen in het grootste deel van de westerse samenleving, met name de Verenigde Staten, dat meer dan enig land in de wereld deze behandeling gebruikt. Dit gebrek aan vertrouwen door artsen slaat over naar patiënten en de overgang naar natuurlijke middelen neemt toe, vergelijkbaar zoals het gebeurde in de vroege jaren 1900, voor de opkomst van de corrupte geneeskunde, farmacie, en straling.

Een verhoogde mate van toxiciteit is eigenlijk het laatste wat een mens nodig heeft bij het bestrijden van infecties, ziekte of longontsteking.

Auto-immune aandoeningen worden vooral veroorzaakt als de mens chemische stoffen inneemt uit voedsel, drinkwater, vaccins verontreinigd met chemische stoffen, kunstmatige zoetstoffen en milieuvervuiling. Chemotherapie, zoals het populaire Cis-platina, vult het lichaam met verschrikkelijke toxines, en artsen en wetenschappers weten dat, maar omdat de FDA artsen voor te stellen of het voorschrijven van vitaminen, supplementen, kruiden en supervoedingsmiddelen verbiedt wordt chemotherapie wordt nog steeds “aanbevolen “.

De manier om kanker te verslaan is om je lichaam te ontgiften en je immuunsysteem op te bouwen, niet het verder afbreken door onderdompelen van een tumor of een orgaan met chemische stoffen die het hele systeem vervuilen. Zie het op deze manier, als een bejaarde een gewonde teen heeft en een koud kompres nodig zou zijn om het te helpen genezen, zou je de bejaarde dan herhaaldelijk dagelijks onderdompelen in een ijskoude plas water en dan wachten tot de teen genezen is?

Artsen weten hoe absurd de ideologie van de chemotherapie werkelijk is, maar als een samenleving grotendeels de therapie op chronische zorg management baseert zijn de artsen in stilte gedwongen erop te wijzen of een ander beroep te zoeken.

Lees verder »

Bron: http://www.naturalnews.com/036054_chemotherapy_physicians_toxicity.html