Boekrecensie: De helende reis

Er zijn mensen met kanker die graag ervaringsverhalen van anderen lezen. Een aanrader is dan het boek “de helende reis” van Brandon Bays, een boek vol hoop en een ander […]

Er zijn mensen met kanker die graag ervaringsverhalen van anderen lezen. Een aanrader is dan het boek “de helende reis” van Brandon Bays, een boek vol hoop en een ander perspectief. Zij had geen borstkanker, maar een gezwel in haar buik zo groot als een voetbal.

In dit boek vertelt zij haar verhaal, haar persoonlijke zoektocht naar genezing. Bij haar specialist kreeg zij een maand uitstel van operatie en eventuele chemo en bestraling.

Zij is, met hulp van dierbare vrienden en anderen die op haar pad kwamen, diep in haar ziel gedoken en zeven weken later was haar tumor verdwenen. Kort na deze periode verloor ze haar huis, haar geld, het contact met haar dochter en kwam er een einde aan haar huwelijk. Brandon ont-dekte in haar zoektocht dat zij meer was dan haar lichaam, haar huis, haar vermogen, echtgenote en moeder. Na het afpellen van alle pijnlagen vond ze haar ware zelf, pure vrede en stralend geluk.

Uit deze ervaringen ontwikkelde zij de helende reis, en al jaren geeft zij overal ter wereld seminars om deze reis zelf te gaan en te leren toepassen.

In het boek wordt de helende reis beschreven zodat je deze zelf met je partner, zus, vriendin of een andere dierbare kunt gaan.

Dit boek is een bewijs voor het zelfgenezend vermogen dat in ieder van ons aanwezig is en  ook met klassieke homeopathie wordt aangeboord en versterkt.

Bestel het boek eenvoudig via Succesboeken.nl »