Het pure eten van raw food

Smakelijke raw foodgerechten voor iedereen. Een absolute hype in Amerika, maar raw food wint ook in Europa steeds meer terrein. Dit boek vraagt niet van je om een echte rawfoodist te […]

Smakelijke raw foodgerechten voor iedereen. Een absolute hype in Amerika, maar raw food wint ook in Europa steeds meer terrein. Dit boek vraagt niet van je om een echte rawfoodist te worden, maar geeft tal van raw foodrecepten die, zeker in de zomer, heerlijk smaken, perfect werken als je wat kilo’s kwijt wilt of gewoon wat gezonder maar wel lekker wilt eten. Prachtig gefotografeerd door Anna de Leeuw. Met een informatieve inleiding over het raw foodprincipe en uitleg waarom het zo gezond is. De recepten zijn ook geschikt voor mensen die gluten-, suiker- of lactosevrij moeten eten. Met sfeervolle, inspirerende foto’s.

Raw food is voedsel dat niet is bewerkt of gemanipuleerd en niet verhit boven de 40 graden. Zo blijven de levenskrachtige enzymen behouden. Anna de Leeuw heeft zich gespecialiseerd in lifestyle fotografie en werkt onder andere voor Elle Wonen, Eigen Huis & Interieur, Elegance, VT Wonen, Home and Garden en diverse buitenlandse tijdschriften. Helen Poolman is niet volledig rawfoodist, maar eet al wel bijna 6 jaar lang voor 80% rauw. Ze verdiept zich al jaren in het zelfhelend vermogen van het lichaam en is onder meer opgeleid in de natuurgeneeskunde.

Bestel dit boek direct via succesboeken.nl (klik hier)