Kan de schade van bestraling met homeopathie beperkt worden?

Ik heb borstkanker en binnenkort moet ik bestraald worden. Nu heb ik gehoord, dat de huid door die bestraling beschadigd kan worden. Is het mogelijk, om die schade  met behulp […]

Ik heb borstkanker en binnenkort moet ik bestraald worden. Nu heb ik gehoord, dat de huid door die bestraling beschadigd kan worden. Is het mogelijk, om die schade  met behulp van homeopathische middelen  te voorkomen of te beperken?

Er zijn zeer specifieke homeopathische geneesmiddelen die de gevolgen voor gezonde cellen van de verschillende bestralingen tot een minimum kunnen beperken, zodat de standaard opmerking van de radioloog is: ‘Bij u verloopt de genezing heel anders. U heeft veel minder last van de bestraling dan de gemiddelde patiënt.’

Klachten als roodheid, irritatie, brandende pijnen, wond- en littekenvorming, langdurige napijnen kunnen door de aangewezen homeopathische geneesmiddelen (1) voorkomen worden en zelfs na langere tijd nog effectief behandeld worden.