Uw cholesterol onder controle

De complete raadgever voor een gezond cholesterolgehalte en een gezond hart. Dit boek kan uw leven redden! Hartziekten zijn in deze moderne tijden een van de meest voorkomende kwalen. Dr. […]

De complete raadgever voor een gezond cholesterolgehalte en een gezond hart. Dit boek kan uw leven redden!

Hartziekten zijn in deze moderne tijden een van de meest voorkomende kwalen. Dr. William P. Castelli en dr. Glen C. Griffin hebben vastgesteld dat de mens de kans om een hartaanval of coronaire hartziekten te krijgen zelf kan verkleinen. In dit boek stellen zij ons hun methode voor om de levensduur van het hart te verlengen. De meest voorkomende oorzaak van hartkwalen is een te grote hoeveelheid cholesterol in onze bloedvaten.

Ons lichaam maakt cholesterol aan wanneer we te veel verzadigd vet eten. Deze cholesterol wordt in de hartvaten afgezet, waardoor die verstopt raken en er een hartaanval kan plaatsvinden. Om de kans op een hartaanval te verkleinen, moeten we dus de hoeveelheid verzadigd vet die we eten nauwkeurig bijhouden.

Dr. Castelli en dr. Griffin bieden ons daarvoor in dit boek een eenvoudige methode om dit zelf te doen. Daarnaast krijgt u heel wat praktische tips en raad. Ten slotte vindt u in dit boek meer dan 160 heerlijke recepten met hun voedingswaardeberekening, zodat u al snel op de goede weg zit naar een gezondere voeding.

Bestel dit boek direct via succesboeken.nl (klik hier)